Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: ART230411

Arturia Keylab25

Archív termék

Részletek

Arturia Keylab 25 - Kis méret, lenyűgöző tudás 

Az Arturia Keylab egy kompakt, 25 billentyűs fa oldallapú, fém szerkezetű masszív "kettő az egyben" eszköz: egy kitűnő minőségű, és impozáns MIDI vezérlő, és maga az Analog Lab szoftver, amit egy az egyben kezel. A MIDI kontroller tehát teljeskörűen vezérli a számítógépen futó Analog Lab szoftvert, valóban teljeskörű vezérléssel, és szerkeszthetőséggel a billentyű kezelőfelületéről.

A hardver főbb jellemzői: 

  • 25 billentésérzékeny, és aftertouch-os teljes méretű billentyű, szintetizátormechanika

  • 10 címezhető enkóder

  • 32 karakteres LCD kijelző

  • 9 45mm-es fader, 10 switch

  • Pitch Bender, Modulációs kerék, oktávváltó gombok

  • előre felprogramozták az Analog Lab szoftver kezelésére

  • Midi Control Center - szoftver, külső, harmadik gyártó által készített szoftver kontrollereinek teljeskörű címezéséhez

Új Analog Lab 2 szoftver  

Az Analog Lab 2 egy nagyon erőteljes,  analóg szintetizátorok hangjait emuláló szoftver, több mint 5000 előre programozott hangszínnel, az Arturia V-Colletcion 5 válogatásból. A korábbiakhoz képest 5 új szintetizátor (Synclavier V, B-3 V (Hammond), Stage-73 V (Rhodes), Farfisa V és Piano V) válogatott hangszíneit is magába foglalja, grafikus felületét, preset hangszíneit, és az audio engine-t újratervezték. Több, mint 5000 kiváló hangszínt tartalmaz. 

Nagyon gyors, hatékony, és széleskörűen paraméterezett szerkesztési funkciói vannak a szoftvernek, a multimódban pedig elképesztően jó hangszínkombinációk hozhatók létre, split és layer funkciókkal.

15 kiváló minőségű effektel gazddagíthatjuk az alaphangzást.

Sound mode - az egyes hangszínek

A szűrőkkel rendelkező keresőben pillanatok alatt megtalálhatóak a keresett hangszínek, soha nem volt még ez ennyire egyszerű, a szoftver kiszolgálja a kreativitást, és a work flow-t.

Ha nem lenne elég az Analog Lab 2 által nyújtott hangszínmennyiség, egyéb más Arturia szoftverekkel is kompatibiis, más szoftverszintetizátorok presetjei is megnyithatók, és editálhatók benne, természetesen ezeket is tudjuk a hardware kontrollerrel vezérelni.

Multi Mód 

Teljesen egyértelmű, és egyszerű módon lehet több hangszínt drag 'n drop módszerrel egymásra rétegezni, és split-elni. Építhetünk például akár CS80 és Oberheim SEM -ből egy nagyon vastag 8 hang polifón pad-et, vagy akár a MiniV basszushangjait is egymásra hívhatjuk, hogy kövér analóg hatású basszusunk legyen. A variációs lehetőségek korlátlanok, plusz még 15 effektel gazdagítható a hangzás.

Az Analog Lab 2 5000 hangszíne az Arturia Classic Synths and Keyboards csomagból válogatott, a  Mini V, Modular V, CS-80 V, ARP2600 V, Jupiter-8V, Prophet 5, Prophet VS, Oberheim SEM V, Wurlitzer V ,Synclavier V, B-3 V (Hammond), Stage-73 V (Rhodes), Farfisa V és Piano V. szoftverszintetizátorokból.

A csomagban az UVI Grand Piano modellezős zongora szoftver, és az Ableton Live Lite szoftver is megtalálható! 

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 25
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Arturia Keylab25
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 1.0
Leütés érzékeny
Arturia Keylab25
Igen
Aftertouch érzékenység
Arturia Keylab25
Igen, monofón
Arturia Keylab25
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Expression pedál bementek
Arturia Keylab25
1
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Bus Powered
Arturia Keylab25
Igen
Arturia Keylab25
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 525 X 332 X 80 mm
Nettó súly 3.4 kg
Bruttó súly 4.0 kg
Rendezés: DESC
Nagyszerű MIDI vezérlő! T. Dávid véleménye
Ár / érték
Minőség
Az analog lab szoftver átlátható és könnyű kezelhetőségű ugyanakkor nagyon sokoldalú VSTI. A hangminták nagyszerűek és a multimódban nagyon precíz és gazdag hangzásokat állíthatunk elő.A kontroller nagyon patent a potméterek stabilak a billentés is kellemes tehát ez egy minőségi és nagyon hasznos eszköz.Viszont nem fa az oldallap!!!Ettől eltekintve viszont ajánlom mindenkinek. (Elküldve 2014. október 29.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
Gyönyörű és izgalmas! Sz. Miklós véleménye
Ár / érték
Minőség
Baromian jól néz ki, tele toló- és tekerőpotikkal, kicsi, viszont futurisztikus: pont ilyet képzeltem el. Ráadásul van hozzá 5 ezer hangszín, s ha ezeknek csak a 10 százaléka használható, akkor is ajándék! (Sokkal több ennél a jó hangszín!) Ez volt a fő ok, amiért ezt az Arturiát választottam. A valóság nem állt távol ettől, amikor megérkezett, bár pár helyen éreztem, hogy a szerelőműhelyben oda lehetett volna kicsit jobban figyelni. De ez sem az esztétikai, sem a használati értékből nem vont le. Az Analoglab nevű szoftverrel viszont megküzdöttem. Valami oknál fogva nagyon felpörgeti a MacBookom i5-ös prociját, aminek egy Logic (és még sok más) meg sem kottyan. Másrészt időnként fogja magát és kilép. Abletonnal együtt is, nélküle is. (Sajna, nem szerepel az Ableton által preferált eszközök listájában, ettől függetlenül tud vele dolgozni.) Máskor meg hibátlanul működnek együtt. Szóval azt nagyon nem bánnám, ha a gyártó cég szíveskedne korrekt frissítést kiadni. Ha ettől eltekintek, akkor viszont megerősítem: nem sok ilyen szereplő van a piacon. A külső igenis sokat számít, az Arturia gyönyörű, de szelídíteni kell még a szoftveres részét. (Elküldve 2014. október 29.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Minőségi. R.Tamás véleménye
Ár / érték
Minőség
Tetszik a billentése, a potméterek igen ellenállóak a tekerésnek, fém burkolat, fa oldallap, súlya is van, mint egy igazi vas szintinek. Zongorázáshoz nyilván kevéske a 2 oktáv, de stúdiózáshoz/live act-hez kiváló. Jó érzés játszani rajta. Általában automatikusan vezérli 80 %-ban a VST plugin-okat, de a MIDI Controll Centerrel ez állítólag tanítható. Azért állítólag, mert eddig nekem nem sikerült...valószínűleg a lámaságomnak köszönhetően. A mellékelt Laboratory soft cucc még teszt alatt. (Elküldve 2014. október 19.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Sziasztok!

Ebből a Keylab sorozatból lesz 49 ill. 61 billentyűs verzió is ?
Vagy rendelhető már a széria?

Pityu
-8