Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: APO-316636

Apogee Symphony Desktop USB

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

539 900 Ft
Darab

Részletek

A Symphony hangkártyák minősége kompakt, desktop kivitelben

Az Apogee Symphony Desktop Mac, iPad Pro és Windows platformokra teszi elérhetővé az Apogee Symphony I/O Mk II kivételes hangminőségét egy kompakt, desktop kivitelű USB-s hangkártya formájában - így szinte bármely projektstúdió, utazó zenész és hangmérnök használhatja a zeneipar egyik vezető AD/DA konverzióját, mikrofon előerősítőit, ESS DAC-kal ellátott független fejhallgatókimeneteit.

A minőségi konvertereken és a 75dB erősítésű preampokon túl, a mikrofon előfok emuláció és DSP effektek növelik a használat élményét és a felvétel minőségét.

Alloy Mic Preamp emuláció

Az Alloy emuláció a bemeneti analóg áramkör és egy mögé tett DSP eredményeként képes emulálni klasszikus előfokokat, úgy mint a Neve 1066-ot vagy az Ampex 601-et. Ilyenkor az impedancia, a tranziens átvitel és a harmónikus torzítás, a komlex karakter is rákerül a jelre, csakúgy mint ha ezeket a klasszikusokat analógban használnánk. A technológia nagyon hasonló, mint amit a UA Apollo interfészeknél már megszoktunk.

Hardveres és natív DSP Plug-inek

A bemeneti csatornákon kívül az Apogee-tól effekt plug-ineket is kapunk, melyek a hangkártya DSP-jén futnak, így nem terhelik a számítógép CPU-ját. Ami viszont érdekessé teszi a plug-ineket a minőségükön kívül, hogy amennyiben nincs csatlakoztatva a hangkártya a rendszerhez, abban az esetben is képesek futni, ám olyankor a gép CPU-ját használja. A hangkártya mellé ajándékba megkapjuk a Symphony Desktop FX Complete csomagot, mely az alábbiakat tartalmazza: Pultec EQP-1S, Pultec MEQ-5, ModEQ 6, ModComp és Opto-3A, mindezt közel 150.000Ft értékben.

Symphony channel-strip & Logic X Integráció

Egy komplett csatorná effektet is kapunk, mellyel szintén késés nélkül tudjuk effektezni a bemeneteket, miközben külön beállításokat választhatunk a monitorozáshoz és a felvételhez. Az igazi integráció természetesen csak Logic X alatt tud működni, tekintve, hogy a két gyártó szorosan együttműködik a termékeik fejlesztése közben. A Logic képes vezérelni a Symphony DSP-jét, így DAW-on belül tudjuk megoldani a késés mentes, effektezett monitorozást és felvételt, mindenféle kompromisszum nélkül.

Érintőképernyő

A kezelőfelületet jelentősen leegyszerűsítették, intuitív OLED touch screen került az előlapra, valamint egy multifunkciós encoder a precíz állításhoz. A kijelzőn megjelenő információk szinte minden információt megjelenítenek a bemenetekről, channel presetről, preamp és plug-in beállításokról, így lényegesen kevesebbet kell a számítógép monitorán nézni, minden kéz és szem alatt van.

Fejhallgató kimenetek

A Symphony Desktop két egymástól teljesen független fejhallgató kimenettel rendelkezik, melyet az ESS DAC-ja hajt meg, ezáltal sem a hangerőre, sem a hangminőségre lehet panasz.

Csatlakozások

Digitális ADAT csatlakozókon keresztül további 8 bemenettel és 8 kimenettel bővíthető a rendszerünk, ha külső ADAT konvertereket csatlakoztatnunk rá. A számítógéphez vagy iPad Pro-hoz USB Type C-n keresztül tudjuk illeszteni. Található rajta még egy USB Host port is, ide tetszőleges Class-Compliant eszközt dughatunk, így spórolva mobil körrnyeztben az USB portokon. Tökéletes megoldás iLok, MIDI billentyűzet felfűzésére.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPad
Interfész típusa USB C, USB 2.0
Analóg bemenetek
Apogee Symphony Desktop USB
2
Analóg kimenetek
Apogee Symphony Desktop USB
2
Mikrofon bemenetek
Apogee Symphony Desktop USB
2
Fejhallgató kimenetek 2
Apogee Symphony Desktop USB
DSP effektek Monitoringhoz és szoftverhez
Apogee Symphony Desktop USB
Digitális bemenet S/PDIF (Optikai Toslink)
Apogee Symphony Desktop USB
ADAT
Apogee Symphony Desktop USB
Digitális Kimenet S/PDIF (Optikai Toslink)
Apogee Symphony Desktop USB
ADAT
Apogee Symphony Desktop USB
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Apogee Symphony Desktop USB
Nem. A tápegység tartozéka
Apogee Symphony Desktop USB
Word Clock Nem
Nettó súly n/a
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!