Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: AMS1073OPX

AMS-Neve 1073OPX

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Ára bejelentésre vár

Részletek

Egy legenda, a modern követelményekre igazítva

Az AMS Neve 1073OPX 8db klasszikus 1073-as preampot tartalmaz Marinair® transzformátorokkal, mindezt egy 19" rack házban, kényelmes távvezérlési és totall recall funkcióval, komplex monitorozással. Ideális professzionális stúdiók számára, ahol komplett dobot vagy akár zenekarokat szeretnének a legendás 1073-asok ütős, zeneien szaturált hangzásával felvenni, azonban a gyors és hatékony munka megköveteli a korszerűbb funkciókat.

A 1073OPX-hez ráadásul elérhető egy külön digital I/O kártya, mellyel egy mozdulattal USB és Dante interfésszé alakíthatjuk, természetesen az elengedhetetlen WordClock be-és kimenetekkel felszerelve.

Egy letagadhatatlan hangzás

1970-es bemutatásakor a Neve 1073 azonnal az egyik legkedveltebb mikrofon-előerősítővá vált. Szinte nem találunk a korszakból nagyobb rock produkciót, melyen ne ezeket hallanánk. Az AMS Neve azóta is Angliában készíti ezeket az eszközöket az eredeti áramkörök alapján, megőrizve azok utánozhatatlan karakterét: melegség, ütős középtartomány, kifinomult harmonikus torzítás.

A 1073OPX folytatja a 1073 jó hírnevét - 8 legendás preampot sűrít egyetlen 19"-es, 2U magas rack-be. A távvezérlésnek és a Total Recall funkciónak köszönhetően rendkívül megkönnyíti a napi szintű használatot élő/stúdió/broadcast helyzetben. Minden beállítást elérünk egy szoftveres felületen keresztül, valamint el is menthetjük és vissza is hívhatjuk azokat. A szoftver ráadásul egyszerre akár 8 egységet is tud kezelni - 64db csatorna tökéletes összhangban!

A bemenetek a fronton kaptak helyet, itt választhatjuk ki, hogy mikrofon, vonal esetleg DI forrást szeretnénk rajtuk áthajtani. A DI bemeneteknél A osztályú, a Marinair trafókat kikerülő áramkört találunk. A kényelmes beépítés végett hátulról DB25 csatlakozóval is csatlakoztathatjuk a mikrofon és vonal bemeneteket, és természetesen így érjük el a kimeneteket is.

A 1073OPX egy komplex monitor-rendszerrel rendelkezik, ahol egy külön sztereó be-és kimenettel, egy fejhallgató kimenettel, valamint választható forrásokkal alakíthatjuk ki a számunkra effektív visszahallgatást.

 

További Információk

Garancia: 1 év
Channel Strip
AMS-Neve 1073OPX
Nem
Megvalósított funkciók Mikrofon előerősítő
Vintage / Modern Vintage
Kivitel 19"-es Rack
Felépítés Analóg
Aktív alkatrész típusa Félvezető
Csatornák száma 8
Csatornák összekapcsolhatók
AMS-Neve 1073OPX
Nem
M/S mód támogatás Nem
Multiband működés Nem
Tekerők fajtája Arretáló
AMS-Neve 1073OPX
Távvezérelhető Igen
Total Recall Igen
Nettó súly n/a
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!