Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: ALEstrike

Alesis Strike Multipad

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

256 900 Ft
Darab

Részletek

Rögzítsd saját magadnak a dobhangzásokat!

Az Alesis Strike egy 9 velocity érzékeny dobpaddal ellátott eszköz, mely a megszokott visszajátszási funkción túl képes saját beépített samplerével azonnal rögzíteni és editálni a mintákat. Ennek köszönhetően, valamint hogy beépített audio interfésszel és teljeskörű MIDI és USB csatlakozással rendelkezik, nem csupán egy egyszerű színpadi eszközként vehetjük hasznát, hanem stúdiónk egyik központi eleme is lehet.

Beépített stereo sampler

Csatlakoztassunk bármilyen külső eszközt (telefon, szintetizátor, számítógép, keverő, dinamikus mikrofon) és máris rögzíthetünk mintákat, loopokat. A kijelző segítségével pontosan beállíthatjuk a kezdő-és végpontokat, valamint a beépített effektekkel véglegesre csiszoljuk a hangzást.

USB audio/MIDI interface

Az Alesis Strike Multipad rendelkezik egy beépített audio interfésszel is, annak érdekében, hogy azonnal hallhassuk a vezérelt VST hangszereket, vagy csupán ne kelljen további eszközt használni abban az esetben, ha valamire rá szeretnénk dobolni. 

32GB beépített memória

A Strike 6GB-nyi gyári mintacsomaggal érkezik - amennyiben ez mégsem lenne elég számunkra, még további 28GB áll rendelkezésünkre, hogy megtöltsük a számunkra fontos mintákkal.

Amennyiben el szeretnénk menteni vagy importálni a mintákat, kiteket, performance set-eket, villámgyorsan megtehetjük egy egyszerű USB pendrive segítségével.

Minden ami szükséges lehet

Az Alesis Strike Multipad mellé két rendkívül népszerű szoftver kezdő verzióját kapjuk: az Ableton 10 Live Lite és Pro Tools First DAW szoftverek segítségével teljes számokat írhatunk meg és tökéletesíthetünk a végsőkig.

További Információk

Garancia: 1 év
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 2.0
Méret (Szé x Ma x Mé) 349.25 x 355.6 x 76.2 mm
Nettó súly 3.85 kg
Bruttó súly 4.2 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!