Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: AKAIFORCE

Akai Force

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

404 900 Ft
Darab

Részletek

Egy teljeskörű produkciós-központ - a mai igények és innovációk alapján

Sok évig hiányoztak a standalone Akai produkciós eszközök, de az elmúlt években reneszánszukat élik: az MPC Live és MPC X után egy új megközelítést hoz az Akai Force: egy rendkívül erőteljes sampler, sequencer, looper, szintetizátor, mely a hagyományos 4x4 dobpad helyett nagy számú klipek kezelésére alkalmas 8x8-as pad matrixot kapott, mely így nem csak egy másik munkamenetet is lehetővé tesz, de hatalmas fegyvertény élő előadásoknál.

Gördülékeny mintázás és villámgyors seq

A Force képességeiben bármilyen DAW-val versenyre kelhet. Legnagyobb erőssége azonban a mintázás és a szekvenciák készítése, melyet a már történelmi múltra visszatekintő MPC szériából örökölt meg. Pillanatok alatt rögzíthetjük a mintákat az audio bemeneteken keresztül (kombinált XLR/jack), de importálhatjuk USB-ről, vagy SD kártyáról is.

A valós idejű time-strech algoritmus és az automatikus BPM érzékelés révén pillanatok alatt szinkronba hozhatjuk a különböző hosszúságú és tempójú mintákat és loopokat.

A precíziós editálásokat a számos potméter révén rendkívüli könnyedséggel oldhatjuk meg, továbbá a 7" színes érintőkijelző rendkívül meggyorsítja a navigációt.

Beépített szintetizátorok

A Force 4 erőteljes szintetizátor motort tartalmaz, melyet az AIR Music Technology fejlesztett - szinte teljes kontrollt élvezünk a hangszínkészítés felett, legyen szó basszusokról, lead-ekről, padokról vagy speciális effektekről. A velocity érzékeny padokkal is játszatjuk, de egy külső MIDI kontroller révén a megoszokott módon is használhatjuk. De egy szempillantás alatt komplex dallamokat, témákat hozhatunk létre a sequencer segítéségével, melyben segítségünkre van a piano roll, akkord és skála funkció.

Szoros Ableton-integráció

Amennyiben már a mindennapi rutinod részévé vált az Ableton Live, az Akai Force akkor is nagyban hozzá tud járulni a munkamenetedhez. Bármi, amit a Force-on standalone módban alkotsz, elmenthető egy Ableton Live Set-ként, és bármikor behívhatod a Live-be a további editálási, produceri munkálatok folytatására. Ráadásul, mivel kompatibilis az Ableton Link-kel, a Force-ot egy szempillantás alatt csatlakoztathatod vezeték nélkül Abletont futtató számítógépedhez, vagy bármely más Ableton Link kompatibilis standalone szoftverhez és hardware-hez.

Jellemzők

 • önálló, teljes értékú produkciós központ Ableton Link kompatibilitással
 • 7" multi-touch érintőkijelző
 • 8x8 velocity érzékeny dobpad matrix
 • cue mixing és számos élő előadást támogató funkció
 • OLED cimkével ellátott encoderek
 • CV/Gate és MIDI
 • teljeskörű sampling funkció
 • 4 szintetizátor engine
 • beépített arpeggiator
 • looper funkció
 • 10GB hangminta könyvtár
 • alkalmas a teljes mixing feladat elvégzésére auxok, master bus révén

További Információk

Garancia: 1 év
Csatlakozási lehetőségek CV / Gate, Stand-alone mód, USB 2.0
Méret (Szé x Ma x Mé) 350 x 389 x 72.5 mm
Nettó súly 3.87 kg
Bruttó súly 4.5 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!