Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KURPC3KD

Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 853 800 Ft

Akciós ár: 649 900 Ft

Darab

Részletek

Kifogástalan állapotú, garanciális, volt bemutató darab!


Új Kurzweil-legenda az örökkévalóságnak!


 

A Kurzweil a PC3 szériával 2007-ben már megmutatta a világnak új generációs, úttörő technológiáját, ami minden korábbinál részletesebb, és rugalmasabb szintézis architektúrát tett lehetővé, kombinálva ezt a hangszer egyedülálló effekt-képességeivel. A PC3 hangkészlete világszerte elismert, magában foglal minden kiváló minőségű hangszínt, amire bármilyen stílusú zenében szükségünk lehet. 

Most a PC3 utódja megérkezett. A Kurzweil PC3K8 a PC3 sorozat csúcsa, hidat képez a Kurzweil múltbéli sikerei, és a jelen újításai között.


Kurzweil PC3K...


 

A PC3K - széria átfogja az elmúlt két évtized fejlesztéseit újdonságai mellett. Olyan, mintha a Kurzweil összefoglalta volna az elmúlt tizenöt-húsz év legsikeresebb fejlesztéseit, de mindeközben a jövő felé mutat. A PC3K ennek megfelelően visszamenően a legtöbb K2000/K2500/K2600 programmal, és setuppal kompatibilis (.KRZ 25/26 sample-file-ok, valamint *.wav, és *.aiff támogatás természetesen),és ezt már usb-meghajtóról, vagy közvetlenül a számítógépről is feltölthetjük! A PC3K emellett a legújabb, és legerősebb V.A.S.T verziót is megkapta.Minta nem vész el, csak átalakul...


 

Az egyik legnagyobb újítás a PC3X-hez képest, hogy a feltöltött felhasználói hangminták kikapcsoláskor sem tűnnek el a memóriából (ez nem csak *.wav fájlokra vonatkozik, hanem a K-sorozat mintáira is érvényes), és nem kell ezeket feltétlenül kártyára, vagy USB-stickre menteni, mert 128 megabájt flash memóriában tárolhatjuk ezeket. Ennek az előnye, hogy bekapcsoláskor betöltési idő nélkül a rendelkezésünkre állnak! Sebészi pontosságú szerkesztést végezhetünk a belső editor szoftverrel , tetszőlegesen rendelhetünk billentyűkhöz mintákat, akár layerezve, és használáhatjuk a megszokott sampler funkciókat (pitch, loop-poin, start/end point stb...).

 

Nincs lehetetlen!


 

A V.A.S.T szintézis ott folytatja, ahol a K-szériában véget ért. Egy program akár 32 (!) layerből is állhat, ezzel a a hangszerek utánzása rendkívül részletes és pontos, a szintetikus hangok pedig észveszejtően komplexek és organikusak. A V.A.S.T. egész egyszerűen a létező leghatékonyabb eszköz meglevő hangok, minták átalakítására.


Az eddigi gyári DSP algoritmusok mellé most a felhasználó sajátokat is szerkeszthet (!) és tárolhat el, a routing felett is szabadon rendelkezik. A lehetőségek valóban végtelenek. 
Újabb áttörés a PC3K esetében, hogy újjáélesztette a Kurzweil a VA1-es virtuál-analóg szintimotort, amit integráltak a hangszerbe (supersaw, triplesaw, and hard sync oszcillátorok), és ehhez a V.A.S.T-ből új szűrőket is kapott: (classic-style 4pole low pass w/resonance).


Hagyományok...


 

A Kurzweil PC3K 900 presettel érkezik, ezeken keresztül kiderül, mi mindenre is képes. A hagyományos, és egyben megkerülhetetlen zongora hangszínei, elektromos zongorái, a KB-3 hammond-emuláció ugyanúgy helyet kaptak ezek között, mint a legendás nagyzenekari hangzások, fúvósok, arpeggiok. Szekvenszere átlátható, 16 part multitimbrális a hangszer, ellenben végtelen számú sávot tud importálni.

Összegezve tehát a PC3K valóban a Kurzweil zászlóshajója, és történetének legkitűnőbb alkotása.

 

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak a profiknak, akiknek első és utolsó szempont a hangminőség. Ebben a kérdésben a Kurzweil nem ismer ellenfelet. Ez a hang garantáltan működik a mixben, vagy színpadon. Mindennél hangosabb és dinamikusabb.
  • Azoknak a zenészeknek, akik szeretik a hangzást saját maguk alakítani: nincs még egy olyan hangmintával dolgozó szintetizátor, ami képes ilyen drámai mértékű valós idejű elváltoztatására a hangnak (még akár az effektezés előtt!). A hangszer felbontása és számítási teljesítménye messze maga mögé utasít minden más konkurrens terméket: ezt nem boltban kapható DSP-kből építették, hanem saját chipet fejlesztettek direkt a célra.

Főbb jellemzők:

 

Billentyűzet:

76 billentyűs, súlyozott mechanikás billentésérzékeny, és egyben aftertouch-os Fatar TP8 típusú mechanika, egyaránt jól játszhatóak rajta a zongorák, az orgona típusú hangszínek, és a szintetizátorhangok

Kijelző:

240 x 64 -es háttérvilágításos kijelző, a hátlapon dedikált fényerő, és kontraszt gombokkal

Polifónia:

128 hang, dinamikus kiosztású

Multitimbralitás: 16 part, MIDI csatornánként egy
A szintézis architektúra:

"Dynamic VAST": hihetetlenül erős szintézis-motor a felhasználó által programozható DSP algoritmusokkal, amik szabadon köthetők egymásba. A DSP teljesítmény sokkal erősebb, mint a korábbi K-szériás hangszereknél.

VA1  - : az oszcillátorok, és DSP funkciók a Kurzweil VA1-es virtuál analóg szintetizátor koncepciójából, autentikus analóg hullámforma generálással

"Cascade Mode": a 32 layer-es architektúra (tehát egy program 32 rétegből állhat, ezek bármelyike lehet hangminta, vagy oszcillátorok) lehetővé teszi, hogy bármely layer hangja átvezethatő legyen egy másik layer hangján, effektjein, algoritmusain 

Editor szoftver: Mac, és PC platformra egyaránt (letöltés)
Gyári hangszínek: 1074  
Gyári MIDI Setup-ok: 150 gyári előre programozorr MIDI setup - 16 független zóna saját arpeggiátorral, RIFF- funkcióval, effekt-tel, kontrollerkiosztással
Sample Flash Memória:

128MB felülírható, és bekapcsoláskor egyből betöltődő felhasználói Flash memória

(kikapcsoláskor a flash memóriában megmaradnak a minták).

*a minták egyaránt tölthetők USB - számítógép kapcsolattal, és USB thumb-drive-ról is

File kompatibilitás:

Betölthetők:

-a PC3 szériából: minden "object" tölthető (object=a memóriában tárolható file formátumú összetevő, a mintától az elmentett effekt beállításokon át a szekvenszerben elmentett dalokig minden)

-PC3LE széria : összes "object"

-K2 széria: a legtöbb Setup, Program, és Keymap, az összes RAM sample-t tartalmazza a PC3K.

-AIFF és WAVE audio file-ok

 

General MIDI: Sztenderd
Felhasználói memória  16,000 tárhely user object-ek számára
Bővítőkártyahely 1
Szekvenszer: Végtelen sávmennyiség (importáláskor); 960 PPQ felbontás. Dalszerkesztési funkciók sávonkénti felbontásban, olyanok, mint kvantálás, swing, törlés, stb... Kontroller skálázás, kontrollerek változásainak felvétele, lejátszása...stb
Effektek: 16 insert effekt, 11 buszra kiosztva, két aux send és két master effekt (ezek az egyes dalokban, és setup-okban elmenthető); több, mint 500 kiváló minőségű effekt - zengető, delay,  flange, phaser, EQ-k, torzítók, Leslie-emulációk, kompresszorok, stb
Master FX szekció: A felhasználó által vezérelhető teljeskörű maszter EQ és maszter kompresszor, ami akár élő előadás közben is könnyen állítható (ezek nem használják az insert effektek erőforrásait!)
Kontrollerek: Pitch , és modulációs kerék, 9 sliders/drawbar az előlapon, 10 kapcsoló (pillanatkapcsoló, vagy váltókapcsoló, ez szoftveresen állítható), 3 switch pedál bemenet, 2 folyamatos kontrol pedál bemenet, aftertouch (monofón), Super Ribbon bemenet, breath kontroller bemenet. a kontrollerek pozíciói leolvastathatók, és elmenthetők.
Arpeggiator: 16 teljeskörűen szerkeszthető, és mindent tudó független arpeggiator, többféle latch móddal - változtatható "play order",velocity, hanghossz, tempo, és sync funkciókkal, step szekvenszerrel, és előre rögzített dallamokkal, frázisokkal.
Riff-ek: 16 különálló "Riff"generátor, akár egy billentyűlenyomással indítható komplett többsávos dalrészlet a szekvenszerből (természetesen bármelyik kontroller lehet trigger)
Analóg kimenetek: Négy szimmetrikus 1/4" TRS analóg kimenet (24-bit DACs).
Fejhallgató kimenet: 1 a hátsó panelen 1/4" 
Digitális kimenetek 

24-bit, stereo S/PDIF 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, és 192-kHz 

 

MIDI: In, Out, Thru 
USB Computer Port: MIDI USB-n kereszztül, adat betöltés, mentés, és OS frissítés egyaránt
USB Storage Port: Támogat USB pendriveot adat betöltésre, mentésre, és OS frissítésre egyaránt
   
Magasság: (4.33") (11.00 cm)
Mélység: (13.98") (35.50 cm)
Hossz: (47.75") (121.29 cm)
Súly: (37.35 lb.) (16.94 kg)
 

 

További Információk

Garancia: 1 év garancia
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Aftertouch érzékenység
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Igen, monofón
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 1.0
Szintézis típusok Wavetable, PCM (ROM), Sampling, Subtractive, Grain, FM
Polifónia
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
128
Multitimbralitás
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
16 part
Analóg kimenetek
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
4
Háttértár támogatás Belső háttértár, USB
Hangszín-bővítési lehetőség
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Minták és presetek
Zónák száma
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
16
Sample memória típusa FLASH
Effektezhető bemenet Nem
Audio továbbítása USB-n keresztül
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Nem
Effektek száma egyidőben 16 insert - 11 Bus
iPhone / iPad távvezérlés Nincs
Expression pedál bementek
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
2
Kapcsoló pedál bemenetek 3
Bus Powered
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Nem. Beépített tápegység
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Elemes működés Nem
Digitális Kimenet S/PDIF (RCA)
Kurzweil PC3 K8 - ajándék Kurzweil gurulós tokkal - utolsó akciós darab!
Tartozékok Tápkábel, Kitartó pedál
Méret (Szé x Ma x Mé) 54.33") (138 cm) X (13.98") (35.50 cm) X (4.33") (11.00 cm)
Nettó súly 24.5 kg
Bruttó súly 26.00 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!